buy metformin online

DesignPécs 2019

Published Date

Immáron hatodik éve rendezte meg közös együttműködésben a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar illetve a Kreatív Ipari Klaszter az idén is sikeresnek bizonyuló rendezvénysorozatot, a DesignPécs-et. Az egész hetes programsorozat remek lehetőséget nyújt a helyi kis- és középvállalkozók bemutatkozásához, a kapcsolatok kibővítéséhez, illetve izgalmas előadásokkal, kiállításokkal, rendezvényekkel, workshopokkal színesíti Pécs városát.

Az október 3- 4.-i eseménysorozat, nevezetesen az „Alkotókból kreatív vállalkozók” változatos programokat kínált az arra látogatóknak. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarában hallhattunk előadást a szellemi tulajdonjogokról Jámbor Esztertől (SZTNH) és Szenczi Annától (SZTNH), részt vehettünk a SACHE World Café kreatív ipari kerekasztal- beszélgetésén, ahol a beszélgetések mellett prezentált Pohli Krisztina (PBKIK) és Vámhidy Bianka (PBKIK).

A délután pedig a „Kreatív Dialóg” előadással folytatódott a TREZORban, ahol a WORTH Partnership Projectről beszélt Keresnyei János (KIKK), a I3P projektről Cserkúthy Hanna divattervező, a nemzetközi üzletember találkozókról Schmidt Enikő (PBKIK) és a filmgyártásról Urbán Ernp (Filming in Pécs) és Deák Zoltán (Pillangó Entertaintment Kft.)

Az esemény megnyitója idén a TREZORban volt megtartva. A rendezvénysorozat zártkörű nyitóestje nagyon izgalmas, sokszínű programsorozattal kedveskedett vendégeinek. Láthattunk különböző divatbemutatókat, kortárs táncot illetve a DesignPécs kirakatverseny díjátadóját.

Az este utána a NANA Bárban folytatódott, ahol a „Get together” fogadás és networking az Open4Business, Connect-IT és DesignPécs Week résztvevői számára lett megrendezve.

További képekért, információkért keresse a https://designpecs.hu/2019/ weboldalt.

 

  

Friss hírek

2020/06/04, 23:20
Az, hogy mennyire fontos az ágazatok közötti együttműködés, senki nem...
2020/06/04, 23:20
Az, hogy mennyire fontos az ágazatok közötti együttműködés, senki nem...
2020/05/28, 14:23
A Regions 4Food agrár-innovációs projekt célja, hogy szűkítse az...
2020/02/25, 14:07
A Kreatív Ipari Klaszter, a tél végére egy izgalmas eseménnyel,...
2020/02/07, 14:35
  Rinova has launched a new Erasmus+ Strategic Partnership - PC4A - to promote quality and...

 

 

 


nvtelen