buy metformin online

 

cci logo3 01

 

ICCI  -  Internationalization Creative Cultural Industries

ERASMUS+ projekt

Az ICCI projekt (Képzés művészek, kreatív vállalkozók és a kapcsolódó közvetítő szervezetek számára a nemzetköziesedésről) egy KA2 fejlesztési és innovációs stratégiai partnerség az Erasmus+ program keretén belül, melyet az Európai Bizottság finanszíroz.

A projekt vezető partnere a Lyoni Olasz Kereskedelmi Kamara, mely számos országban talált partnereket, nevesül Észtország (Creative Estonia), Németország (Gelsenkirchen önkormányzata), Magyarország (KIKK Egyesület), Olaszország (Materahub), Románia (PowerNet), Spanyolország (FyG Consultores) és az Egyesült Királyság (Creative Alliance) képviselteti magát.

A projekt célcsoportjai a következők:

  • olyan kulturális és kreatív szereplők, akik érdekeltek a termékeik, projektjeik nemzetközivé tételében, nemzetközi piacra lépésben,
  • akiket érdekel egy többszereplős európai projekt felépítésének bemutatása kreatív vállalkozások,
  • akik szeretnének új piacokat felkutatni és új partnereket találni Európaszerte termékeinek/szolgáltatásainak értékesítésére
  • olyan közvetítő szervezetek, melyek a kreatív és kulturális szektorban tevékenykednek, vagy általában a nemzetköziesedéssel foglalkoznak.

A projekt a kulturális és kreatív vállalkozók és közvetítő szervezeteik (klaszterek, kamarák) nemzetköziesedéssel összefüggő kompetenciáinak fejlesztésére jött létre. A célunk elérni mindazokat, akik ebben a szektorban dolgoznak, vállalkoznak és a nemzetközi piac felé szeretnének továbblépni, illetve azokat is, akik őket ebben segítik.


Projektpartnerek:

Consorzio Materahub Industrie Culturali e Creative

Kulturális Innovációs Kompetencia Központ Egyesület

Instalofi Levante Sl

Power Net Consulting

The West Midlands Creative Alliance Ltd

LOOV EESTI

Stadt Gelsenkirchen

 

További információ a projekt weboldalán.

A projekt Facebook oldala: ICCI Project

 

 

 


nvtelen