buy metformin online

A Creative Cities projekt megvalósítása során számos találkozót szervezünk, hogy a partnerek megismerjék a tapasztalatokat, és a tudástranszfer eszközével segítsék a hálózatos munkát.

Partner találkozó, Gdansk

A  Creative Cities projekt első találkozójára a lengyelországi Gdanskban került sor 2010. február 22-23.-án. A rendezvény az ismerkedés jegyében telt, a projektben résztvevő városok Gdansk, Genoa, Leipzig, Ljubljana és 2010 Európa Kulturális Fővárosa, Pécs prezentációkkal mutatták be kreatív iparukat. 
 
A Partner találkozó napirendje (elérhető angol nyelven)
 
A Partner találkozó előadásai ( elérhető angol nyelven) 
 
Partner találkozó, Pécs
 
A 2. Creative Cities Partner találkozó a projekt Nyitó Konferenciája volt Pécsett 2010. Június 28-29.-én. A találkozó Dr. Síkfői Tamás (elnök, Dél-dunántúli Kulturális Ipari Klaszter) megnyitó beszédével kezdődött, majd a résztvevők szakmai vita során egyeztettek a "Kreatív iparban rejlő lehetőségek felszabadítása" című ún. Zöld Könyvről Zongor Attila (szakértő, Team Europe Hugary) vezetésével.
 
A konferencia résztvevői Keresnyei János (elnök, KIKK Egyesület) prezentációja révén, mélyebb betekintést nyertek a kreatív ipari szektorok egyikébe, a Film és filmzene iparba. Míg a második napon szakmai workshopok keretében folytatódott a közös munka. Az előadásokkal párhuzamosan plakát kiállítás szemléltette a partner városok kreatív iparát és a résztvevők közvetlenül kezdeményezhettek szakmai eszmecserét jövőbeni projekt lehetőségekről.  
 
A Partner találkozó napirendje (elérhető angol nyelven)
 
A Partner találkozó emlékeztetője (elérhető angol nyelven)
 
 
 
Partner találkozó, Lipcse
 
Lipcse látta vendégül a Creative Cities projekt partnereit 2010. október 28-29.-én. A kétnapos konferencia célja volt, hogy a résztvevők értékeljék és megvitassák Gdansk, Genova, Lipcse, Ljubljana és Pécs kreatív gazdaságában rejlő lehetőségeket felmérő elemzéseket és előkészítsék a következő évekre a közös akció tervet.

 

 
A Partner találkozó napirendje (elérhető angol nyelven)
 
A Partner találkozó emlékeztetője (elérhető angol nyelven)
 

 

 

 

 

 


nvtelen