buy metformin online

Baross Gábor Program

Publikálási dátum: 2012. július 11. (szerda) 16:59

A KIKK Egyesület a második Baross Gábor Programját zárja le eredményesen. Számos kezdeményezést, konkrét megvalósult projektet tudhatunk magunk mögött. A vállalt feladatok, célok megvalósítása a támogatási szerződés alapján sikeresen teljesültek.

Az I. munkaszakasz egyik fő vállalkozása, a Kreatív Ipari Kataszter és Kreatív Ipari Fejlesztési Térkép elkészítése volt, amely nemcsak a kreatív ipari szereplők könnyebb elérését és megjelenítését szolgálja, hanem nagyon fontos stratégiai tervezési adatbázis, egységes rendszerben lehet információt kapni a kreatív vállalkozásoknak a gazdasági teljesítményéről, és akár részesedéséről a GDP előállításában.

A benchmarking klubok az egész projekt során általánosan sikeresnek mondhatóak. A szervezésben alapelv volt, hogy olyan ismeretek átadását szervezzük meg, amelyek a kreatív vállalkozások számára kézzelfogható piaci előnyt, illetve egyéb fejlődési lehetőségeket kínál.

Kompetencia-fejlesztő képzéseket a projekt első és második munkaszakaszában is szerveztünk, egyrészt az innováció menedzsment témakörében, valamint egy új képzést is akkreditáltatott Egyesületünk (Spin-off cégek alapítása és hatékony működése), ami a résztvevők visszajelzései alapján felettébb gyakorlatias és hasznos képzésnek bizonyult.

A KIKK Egyesület ezen az egyik új innovatív szolgáltatást vezetett be, megnyitotta a KOHÓ CoWorking House Pécs irodáját, amely benchmarking klubok és képzések befogadása mellett, a kreatív ipar szereplőinek ún. coworking teret is biztosít.

 

 

 


nvtelen