buy metformin online

AKTUÁLIS TUDÁS WORKSHOP - 2014: Számviteli beszámolók

Publikálási dátum: 2014. március 15. (szombat) 08:04

aktualis-tudas 2014 LOGOMiért kell nekünk mérleg? Mit jelent az eredménykimutatás?

Az egyik legfontosabb jelentés a cégünkről az eredménykimutatás. Megmutatja az értékesítés szintjét és a felmerült költségeket, a kettő különbségéből pedig látszik az elért nyereség illetve veszteség. Lényegében ebből kapunk arra választ, hogy jól megy-e a vállalkozás, és a költségek fedezése után marad-e még a tulajdonosok számára kiosztható nyereség.


Tréningünkkel segítséget nyújtunk ahhoz, hogy jobban megértse a számviteli alap-összefüggéseket, és ismereteit gyakorlatban is alkalmazni tudja. A tréningen az ismeretátadás gyakorlatias formában történik, közös példamegoldással, az egyedi problémák megbeszélésével.

Tréner: Dr. Takács András, a Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Kar, Gazdálkodástudományi Intézet adjunktusa.

2001-ben a Karon szerzett okleveles közgazdász (MSc) és angol-magyar szakfordító diplomát, valamint mérlegképes könyvelői képesítést. 2001-2004 között a Kar Gazdálkodástani Doktori Iskolájának nappali tagozatos PhD hallgatója volt, már ekkor is jelentős oktatási tevékenységgel. 2004-től 2008-ig a Gazdálkodástudományi Intézet tanársegédje. Doktori (PhD) fokozatát 2008-ban szerezte, 2008. júliusától a Kar adjunktusa. A Kar számos programján magyar és angol nyelven oktat számviteli alapokat, pénzügyi és vezetői számvitelt, elemzést. A számvitel mellett érdeklődési körébe tartozik a vállalatértékelés, fő kutatási területe az angolszász országokból származó értékelési modellek magyar számviteli rendszerre történő adaptációja.

Időpont: 2014. április 11. (péntek), 8.00 - 11.00
Helyszín: KOHÓ CoWorking House Pécs
A tréning díja: 4.000 Ft + ÁFA, klasztertagok számára 3.500 Ft + ÁFA

Jelentkezési lap kitölthető a következő űrlapon!

Tartalmak keresése:

 

 

 


nvtelen