buy metformin online

aktualis-tudas 2014 LOGOVolt már olyan helyzetben, hogy egy vita, konfliktus közben olyat mondott, amit utána alaposan megbánt? Vagy úgy érezte elborul az agya? Hogy elgurult a gyógyszer és elszakadt a cérna? Nincs egyedül! Mással is előfordul, emberi dolog. Az a probléma ezzel a viselkedéssel, azon kívül, hogy nagyon megnehezíti a kapcsolatépítést, hogy saját magunknak, egészségünknek is ártunk vele. A további probléma, hogy hiába határozzuk el, hogy legközelebb másként csináljuk, legközelebb ugyanebbe a csapdába esünk és fokozatosan nő a lelkiismeret furdalásunk, az önvád, csökken az önértékelésünk, stb.


Az elmúlt több mint húsz évben számos olyan szakma képviselőjét modelleztük, akik rendkívül stresszes körülmények között dolgoznak (adósságbehajtók, ellenőrök, panaszkezelők, üzemirányítók) mégis nyugodtak tudnak maradni nyugtalan körülmények között is, sőt a munkahelyi nehézségeket le tudják tenni, és úgy mennek haza családjuk körébe, hogy feleslegesen nem rágódnak azon, amin otthon úgysem tudnak változtatni.

Elsajátítható-e a titkuk?! Igen, a képzésünkön résztvevők először megértik, hogyan leszünk dühösek, zaklatottak, mi történik ennek során a gondolatainkban és a szervezetünkben, majd megismerik, hogyan alakítható ki mentális úton a nyugodt alapállapotot, amely hosszútávon ellenállóvá tesz bennünket a stresszel szemben.

Kinek ajánljuk a képzést? Azoknak, akik akár üzleti, akár emberi kapcsolataikban találkoztak már a stresszel ..."

(Héder Sándor)

Tréner: Héder Sándor, mérnök, tréner, címzetes egyetemi docens, a Forlong Bt. ügyvezetője

Tréneri tapasztalat: 20 év, kb. 5000 óra
A Forlong Bt. több mint 20 éve áll partnerei szolgálatában tréningekkel, tanácsadással és csapatépítő játékokkal segítve a hozzáfordulókat. Programjaikon olyan tiszteletteljes, kollegiális, családias hangulatot teremtenek, amelyben a résztvevők szívesen tanulnak, s amelyben nem az észosztás, hanem az észmozgatás dominál. Testre szabott tréningeket kínálnak: képzéseik előtt felmérjük megrendelőik pontos igényeit, segítenek a képzési formák és módszerek kiválasztásában. Az elméleti ismereteket, a tréningjátékokat és a képzési módszereket a résztvevők tudásszintjéhez, tanulási igényeihez és a cég elvárásaihoz igazítják.

Időpont: 2014. május 9. (péntek), 9.00 - 12.00
Helyszín: KOHÓ CoWorking House Pécs
A tréning díja: 4.000 Ft + ÁFA, klasztertagok számára 3.500 Ft + ÁFA
Jelentkezési lap kitölthető a következő űrlapon!

Tartalmak keresése:

 

 

 


nvtelen