buy metformin online

DesignPécs 2019

Publikálási dátum: 2019. október 05. (szombat) 12:46

Immáron hatodik éve rendezte meg közös együttműködésben a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar illetve a Kreatív Ipari Klaszter az idén is sikeresnek bizonyuló rendezvénysorozatot, a DesignPécs-et. Az egész hetes programsorozat remek lehetőséget nyújt a helyi kis- és középvállalkozók bemutatkozásához, a kapcsolatok kibővítéséhez, illetve izgalmas előadásokkal, kiállításokkal, rendezvényekkel, workshopokkal színesíti Pécs városát.

Az október 3- 4.-i eseménysorozat, nevezetesen az „Alkotókból kreatív vállalkozók” változatos programokat kínált az arra látogatóknak. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarában hallhattunk előadást a szellemi tulajdonjogokról Jámbor Esztertől (SZTNH) és Szenczi Annától (SZTNH), részt vehettünk a SACHE World Café kreatív ipari kerekasztal- beszélgetésén, ahol a beszélgetések mellett prezentált Pohli Krisztina (PBKIK) és Vámhidy Bianka (PBKIK).

A délután pedig a „Kreatív Dialóg” előadással folytatódott a TREZORban, ahol a WORTH Partnership Projectről beszélt Keresnyei János (KIKK), a I3P projektről Cserkúthy Hanna divattervező, a nemzetközi üzletember találkozókról Schmidt Enikő (PBKIK) és a filmgyártásról Urbán Ernp (Filming in Pécs) és Deák Zoltán (Pillangó Entertaintment Kft.)

Az esemény megnyitója idén a TREZORban volt megtartva. A rendezvénysorozat zártkörű nyitóestje nagyon izgalmas, sokszínű programsorozattal kedveskedett vendégeinek. Láthattunk különböző divatbemutatókat, kortárs táncot illetve a DesignPécs kirakatverseny díjátadóját.

Az este utána a NANA Bárban folytatódott, ahol a „Get together” fogadás és networking az Open4Business, Connect-IT és DesignPécs Week résztvevői számára lett megrendezve.

További képekért, információkért keresse a https://designpecs.hu/2019/ weboldalt.

 

  

Tartalmak keresése:

 

 

 


nvtelen