buy metformin online

ONINDITO logo kivagottA tavaly ősszel indult Önindító 2014 munkaerő-piaci program keretében 18 fő vett rész egy 500 órás komplex vállalkozóvá válási képzésen és közülük 17-en megalapították vállalkozásukat. A program keretében lehetőséget kaptak arra, hogy vállalkozástámogatásra és vissza nem térítendő tőkejuttatásra is pályázzanak. Az előbbire 16 vállalkozás pályázott és mindenki el is nyerte, az utóbbira 10 vállalkozás adta be pályázatát és 9 nyertes született.

KIKK Egyesület

students-703001 1280A pécsi Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskola igazgatónője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara májusi Enterprise + rendezvényén találkozott a Kreatív Ipari Klaszter elnökével, Keresnyei Jánossal.

Beszélgetésük eredményeképp a Kreatív Ipari Klaszter 10 tagja összesen 27 Gazdasági informatika valamint Ügyviteli titkár szakos diákot fogad nyári gyakorlatra, akik ezáltal megismerkedhetnek a kisvállalkozások működésével.

Köszönjük az együttműködést a Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskolának!

KIKK Egyesület

ONINDITO logo kivagottAz Önindító Program 2013 májusában kezdődött, 20 kreatív iparban tevékenykedő vállalkozójelöltet támogatva. A program hamarosan véget ér, ezért 2014. április 10-én a megvalósítását biztosító szervezetek – Baranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, Kreatív Ipari Klaszter, Magyar Turizmus Zrt. Dél-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága, Baranya Megyei Vállalkozói Központ – értékelő megbeszélést tartottak.

A program eredményessége és népszerűsége miatt a partnetek kifejezték szándékukat egy új program indítását illetően, és hamarosan megindulhat a tervezés is. A tervezés és megvalósítás során új partnerként a PTE KTK szakmai segítséget nyújt majd, növelve a program értékét. Várhatóan 2014 nyarán lehet majd az új Önindító Programban való részvételre pályázni, ami az előzőhöz hasonlóan innovatív ötleteket támogat.

KIKK Egyesület

CMC LogoA CMC projekt a Dél-kelet Európai Transznacionális Együttműködési Program keretében az EU társfinanszírozásával valósul meg. Az eddig rendkívül hasznosnak bizonyoló program magyar partnerségében a Kulturális Innovációs Kompetencia Központ Egyesület működik együtt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával.

Kétségtelen, hogy a projekt utóélete hosszú lesz és fenntarthatósága nem fog akadályba ütközni. Ezt támasztotta alá a februárban tartott „Shopping trainer" képzés is, melyen 13 tréner szerzett képesítést.

Friss hírek

2023/11/16, 10:30
Our...
2020/09/29, 14:43
A Dél-Dunántúli Regionális Innovációs...
2020/09/21, 08:47
A Kreatív Ipari Klaszter és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara...
2020/07/28, 08:24
AKIKK Egyesület a Partnership for Creative Apprenticeships Erasmus+ program keretein belül...
2020/06/04, 23:20
Az, hogy mennyire fontos az ágazatok közötti együttműködés, senki nem...

 

 

 


nvtelen