buy metformin online

A Dél Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. innovációs ötletpályázatot hirdet „Középpontban az EMBER" címmel.

Van egy jó ötlete, de nem talál hozzá támogatót?Szeretne megjelenni a nemzetközi piacon innovatív projektjével?Szívesen bemutatná eredményeit neves szakértőknek?

Ha szívesen bemutatná innovatív ötletét egy nemzetközi zsűri és az üzleti élet szereplői előtt, ha szeretné megvalósítani projektjét, termékké alakítaná a találmányát vagy külföldi partnert keres vállalkozásához, jelentkezzen a „Középpontban az EMBER" innovációs ötletpályázatra és nyerje meg az 5.000 € összértékű fődíjat!

Témakörök:

- táplálkozástudomány, sport- és testnevelés-tudomány, gyógyszertudomány, orvostudomány, valamint egyéb alkalmazott egészségtudományok

- biotechnológia

- élelmiszertudomány

- menedzsment, pénzügy, tőzsde, döntéselmélet, marketing és más közgazdasági szakterületek

- IT és ICT innovációk

- neveléstudomány

- alkalmazott pszichológia

- valamint bármilyen innovatív fejlesztés, ami az emberre irányul.

A pályázók köre:

- vállalkozók, klaszterek,

- kutatók, kutatócsoportok,

- doktori iskolák,

- hallgatók.

A verseny menete:

- Töltse ki a pályázati űrlapot és a nyilatkozatot, amely letölthető a www.ddriu.hu honlapról.

- A pályázati űrlapot, benne a projektötlet rövid bemutatásával küldje el 2012. április 13. 12:00-ig az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre. Az aláírt nyilatkozatot személyesen vagy postai úton kérjük benyújtani a Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. székhelyére (H-7621 Pécs, Király utca 23-25.). Postai küldemény esetén a borítékon kérjük feltűntetni, hogy „Középpontban az EMBER"!

- A Pécsi Tudományegyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban, munkavégzésre irányuló egyéb, illetve polgári jogviszonyban álló személyek, valamint hallgatói jogviszonyban álló nappali tagozatos PhD hallgatók a PTE Kutatáshasznosítási és Technológia-transzfer Központon keresztül adhatják be pályázatukat, a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre elküldve, illetve ugyanide kérjük eljuttatni ezen pályázók által aláírt nyilatkozatokat személyesen vagy postai úton (H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.). Postai küldemény esetén a borítékon kérjük feltűntetni, hogy „Középpontban az EMBER"!

- Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben az aláírt nyilatkozat a pályázati űrlapok leadási határidejéig nem érkezik be (vagy postai küldemény esetén nem kerül feladásra) az illetékes szerv felé (DDRIÜ vagy PTE KTTK részére), az a pályázat elutasítását vonja maga után!

- A befogadott pályaművek az előértékelést követően a 2012. április 24-i döntőn egy tízperces angol nyelvű prezentációval kerülnek bemutatásra, amit nemzetközi zsűri értékel. A döntő megrendezésére a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottság Székházának Zsolnay termében (Pécs, Jurisics M. u. 44.) kerül sor.

Díjak:

- A legjobb pályamunkát 5000 € értékben innovációs utalvánnyal díjazzuk.

- Külön elismerésben részesül a leginnovatívabb ötlet, a legpiacképesebb pályázat, valamint a legjobban kidolgozott projektötlet.

További információ:

Lamm Anita

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+36 72 511 676

www.ddriu.hu

*Az utalvány felhasználásával és a versennyel kapcsolatban további információt talál az alábbi linkre kattintva http://www.ddriu.hu/htmls/hazai_palyazatok.html?cat=87&ID=384

Sikeres pályázást kívánva maradok tisztelettel:

Kocsis Tamás

ügyvezető igazgató

Dél-Dunántúli Regionális

Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft.

H-7621 Pécs, Király utca 23-25.

Tel.: +36-72/511-676

Fax: +36-72/511-675

Mobil: +36-30/631-6191

E-Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tamás Kocsis - managing director

South Transdanubian Regional Innovation Agency

H-7621 Pécs, Király Street 23-25.

Friss hírek

2019/07/01, 13:26
Vidéki városként nemzetközi szinten mérve is elképesztő sikert...
2019/06/26, 22:10
Az ország első és egyetlen fényfesztiváljaként vált...
2019/06/17, 21:59
Az idei, 2019-es év a negyedik alkalom, hogy a Lakics Gépgyártó...
2019/05/23, 15:32
Forget Heritage project was presented as a Local Info Day on the 22nd May 2019 at Pécs, Hungary....
2019/05/23, 15:29
A Kreatív Ipari Klaszter bemutatta a Forget Heritage-t projektet (Interreg CE), helyi...

 

 

 


nvtelen