buy metformin online

A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. pályázatot hirdet a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával és a Kreatív Ipari Klaszterrel együttműködésben megalakuló Zsolnay Céh tagságára.

A Zsolnay márkanév már több mint 150 éve a hagyomány, az egyediség, a művészi érték és az állandó megújulás jelképe. Az innováció újabb szép példája, hogy a Manufaktúra a megalakuló Zsolnay Céh tagjai számára rendelkezésre bocsátja kereskedelmi csatornáinak használatát, ezáltal támogatva őket a hazai piacaik bővítésében és a nemzetközi színtérre lépésben.

A Kreatív Ipari Klaszter a Céh menedzsment szervezeteként biztosítja az egységes marketing tevékenység kialakítását és folyamatos fejlesztését, valamint a Manufaktúra és a Céh tagok értékesítési csatornáinak összehangolását.

ZSOLNAY CÉH MŰKÖDÉSE

A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. vállalja, hogy a Céh működési szabályzatában lefektetett feltételek szerint biztosítja a kereskedelmi csatornáinak használatát a Céh tagjai számára, valamint marketing tevékenységével hozzájárul a Céh tagok hazai és nemzetközi láthatóságának növeléséhez. Ezen kívül a Manufaktúra termékfejlesztése során projekt partnerek kiválasztásakor előnyben részesíti a Céh tagokat.

A Céh tagjai vállalják, hogy magas minőségű termékekkel vesznek részt az együttműködésben, és e színvonalat a Zsolnay névhez méltóan folyamatosan fenntartják. A Céh működési szabályzatában lefektetett feltételeknek megfelelően végzik tevékenységüket.

A menedzsment szervezet biztosítja a Céh marketingjének egységes kezelését és folyamatos fejlesztését, továbbá vállalja közös kommunikációs és értékesítési platformjainak üzemeltetését.

PÁLYÁZÓK KÖRE

A Zsolnay Céh tagja lehet minden olyan kézműves vállalkozó, aki az 1. számú mellékletben felsorolt tevékenységek valamelyikét űzi, és magas minőségű termékével hozzá tud járulni a Zsolnay név reputációjának növeléséhez.

KIVÁLASZTÁS

A leendő Céh tagok kiválasztásáért a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Kreatív Ipari Klaszter által felkért Kuratórium felel.

A kiválasztás két körben történik, melynek során a pályázatra benyújtott termék vagy termék-portfólió mellett a Kuratórium az alábbi termelési és értékesítési kritériumokat is értékeli:

  • Kapacitás (megtermelt mennyiség időegységre vetítve)
  • Látványműhely kialakításának lehetősége
  • Szerszámozottság, gépesítettség
  • Munkaerő-kapacitás
  • Saját eladási csatornák (vásár, üzlet, stb.)
  • Célközönség, kialakult vásárlókör

Első körben a pályázati adatlap valamint a csatolt dokumentumok alapján kerülnek kiválasztásra a pályázók, majd a nyerteseket egy személyes interjú keretében választja ki a Kuratórium által delegált bizottság.

A pályázat benyújtásának módja és helye:

  • elektronikus formában, a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. szeptember 30.

A pályázati adatlaphoz csatolandó dokumentumok:

  • Pályázatra benyújtott terméket vagy termék-portfóliót bemutató fotók
  • A pályázó kézműves vállalkozó vagy vállalkozás eddigi tevékenységének, legfontosabb referenciáinak bemutatása maximum 1 oldal terjedelemben


További információ kérhető:

Bodnár Szabina
projekt koordinátor
Kreatív Ipari Klaszter
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
70/458-2632

Friss hírek

2020/09/29, 14:43
A Dél-Dunántúli Regionális Innovációs...
2020/09/21, 08:47
A Kreatív Ipari Klaszter és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara...
2020/07/28, 08:24
AKIKK Egyesület a Partnership for Creative Apprenticeships Erasmus+ program keretein belül...
2020/06/04, 23:20
Az, hogy mennyire fontos az ágazatok közötti együttműködés, senki nem...
2020/06/04, 23:20
Az, hogy mennyire fontos az ágazatok közötti együttműködés, senki nem...

 

 

 


nvtelen