buy metformin online

A Magyar Formatervezési Díj pályázat célja a magyar formatervezés teljesítményének bemutatása és népszerűsítése, a hazai formatervezés kiemelkedő alkotóinak elismerése, valamint a magyarországi termékek nemzetközi versenyképességének javítása a formatervezés eszközeivel. A nyilvános pályázatot a Nemzetgazdasági Miniszter a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével hirdeti meg.

A Magyar Formatervezési Díj pályázat benyújtásának határideje: 2014. május 5.

Pályázati kategóriák:

  • termék,
  • vizuális kommunikáció,
  • terv és
  • diák kategória.

A pályázatok értékelése: az évente felkért bírálóbizottság két fordulóban értékeli a pályamunkákat.

Díjazás: kategóriánként a legszínvonalasabbnak ítélt alkotások elnyerik a Magyar Formatervezési Díjat. A díjazott munkák alkotói oklevélben és pénzjutalomban részesülnek. A bírálóbizottság által legjobbnak ítélt további pályamunkák meghívást nyernek a kiállításra.

A díjpályázaton hagyományosan különdíjat adományoz az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Nemzeti Innovációs Hivatal, a Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. és a Magyar Formatervezési Tanács.

Eredményhirdetés: A díjazott alkotásokat kiállítás keretében mutatják be a nagyközönségnek. Az elismeréseket a kiállítás megnyitóján ünnepélyes keretek között adják át.

A Magyar Formatervezési Díj pályázat benyújtásának határideje: 2014. május 5.
A pályázati felhívás megtekinthető az alábbi linken.
Pályázati felhívás a 2014. évi Magyar Formatervezési Díj elnyerésére

További információk: Jankó Anna, telefon: 061/474-5859, email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. %20 vagy a www.mst.org.hu

Forrás: MISZ

Friss hírek

2018/12/21, 09:51
Az év zárásaként idén is megrendezésre került a...
2018/12/17, 12:48
Üres ipari csarnokok, elhagyott magtárak, elhanyagolt történelmi...
2018/11/12, 11:51
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Kreatív Ipari Klaszter Az...

 

 

 


nvtelen