buy metformin online

A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetsége művészeti alkotópályázatot hirdet a ritka betegséggel élők számára "Ritka Szépségek Gyűjteménye 2010" címmel.

A pályázat célja: Az Európai Unió által a Ritka Betegségek Napjának nyilvánított február utolsó napjához kapcsolódó 2010. évi Ritka Betegségek Világnapja keretében megrendezendő kiállítás anyagának az összegyűjtése, mely a ritka betegségekkel élők művészeti tevékenységét mutatja be a nagyközönségnek és sorstársaiknak.

Témai és technikai megkötés nincs!
Várjuk a ritka betegséggel élők életéhez kapcsolódó témában született rajzokat, festményeket, kerámiákat, plasztikákat és minden más alkotást, szabadon választott technikai megoldással.
Korhatár nincs!

Méreti megkötés: maximálisan 40x50 cm-es képméret és 50x50x50 cm-es szoborméret

Pályázati feltétel: Olyan ritka betegséggel élő alkotók munkáit várjuk, akiknek betegsége megfelel a "ritka betegség" általánosan elfogadott meghatározásának, azaz előfordulási aránya kisebb az 1/2000-nél. (További támpontok találhatók a Szövetség honlapján.)
Nem csak a tagszervezetek tagjai pályázhatnak!
Minden ritka betegséggel élő alkotó részvételét örömmel fogadjuk.
A pályázatot kiíró RIROSZ vezetősége fenntartja a jogot, hogy a pályázati adatlap alapján felülbírálja, hogy az alkotó megfelel-e a feltüntetett kritériumnak és amennyiben betegsége nem felel meg a "ritka" kritériumnak, pályázatát visszautasítsa.

A pályaműveket a következő címre és névre várjuk:
MWSZT 1091 Budapest, Üllői út 119. 3. em. 49. (a Nagyvárad téri metrómegállónál)
Az átvétellel kapcsolatban Boncz Beátát kereshetik a 20/926-6663 telefonszámon illetve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mailcímen.

Fontos: az Adatlap pontos kitöltése és az alkotásokon is azonosíthatóan szerepeljenek legfontosabb adatok!
Egy pályázó csak egy pályaművel pályázhat!
A pályaművet csak pontosan kitöltött adatlap csatolásával tudjuk átvenni!

Beérkezési határidő: 2010. február 5. (péntek)

Ünnepélyes eredményhirdetés és kiállítás megnyitó: 2010. február 28-án (vasárnap), a Ritka Betegségek Világnapja rendezvényének keretében Budapesten, a Vajdahunyadvárban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum épületében.

A pályázat lebonyolítását a RIROSZ tagszervezete, a Cri Du Chat Baráti Társaság vállalta.
Kapcsolattartó: Bencsikné Mayer Mónika
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. '; document.write(''); document.write(addy_text51846); document.write('<\/a>'); //-->\n This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: 20/588-3004

A legjobb eredményt elérő pályázók művei szerepelnek a Ritka Betegségek Világnapja rendezvényének helyet adó budapesti közművelődési intézményben megrendezésre kerülő kiállításon és elismerő oklevéllel jutalmazzuk őket!

A beküldött műveket Bálványos Huba grafikusművész, az ELTE-TOFK Vizuális Művészetek Tanszékének tanára és a RIROSZ elnöksége zsűrizi.

A pályaművet a kiállítás zárása után az alkotó elszállíthatja, internetes árverésre bocsáthatja saját vagy egy civil szervezet javára, vagy felajánlhatja a RIROSZ részére. A RIROSZ részére felajánlott műveknek további megjelenési lehetőségeket (kiállítás, bemutatók) igyekszünk biztosítani vagy a RIROSZ támogatóit ajándékozzuk meg vele köszönetül segítségükért.
Az internetes jótékonysági árverés 2010. március első hetében kerül lebonyolításra. A szervezők az internetes árverés lebonyolítását követően a vásárló és az eladó vagy a kedvezményezett szervezet közti kapcsolatfelvételhez a szükséges adatok eljuttatását tudják felvállalni.
A pályaművekkel kapcsolatos erre irányuló további intézkedéseket kérjük az adatlapon feltüntetni!

Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők
Országos Szövetsége
Közhasznú Szervezet
http://www.rirosz.hu
Adószám: 18192328-1-42

Friss hírek

2020/09/29, 14:43
A Dél-Dunántúli Regionális Innovációs...
2020/09/21, 08:47
A Kreatív Ipari Klaszter és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara...
2020/07/28, 08:24
AKIKK Egyesület a Partnership for Creative Apprenticeships Erasmus+ program keretein belül...
2020/06/04, 23:20
Az, hogy mennyire fontos az ágazatok közötti együttműködés, senki nem...
2020/06/04, 23:20
Az, hogy mennyire fontos az ágazatok közötti együttműködés, senki nem...

 

 

 


nvtelen