buy metformin online

Művészeti beavatkozás - acélszobrok

Publikálási dátum: 2016. szeptember 13. (kedd) 15:07

 

dp2016 logo RGB

 

 

 

 

 

 

Művészeti beavatkozás - sikeres modell acélszobrok létrehozásával

 

Különleges program kerül az idei DesignPécs programjai közé a Kreatív Ipari Klaszter közvetítésével. 

Szélgenerátor és más gépipari berendezések során keletkezett fémhulladékokból készítettek műalkotásokat a PTE Művészeti Kar Szobrász Tanszékének hallgatói nyáron a Lakics Kft. komlói telephelyén. A szobrok a DesignPécs rendezvény keretén belül (2016.09.23-2016.10.01.) megtekinthetőek a Nádor Galériában. 
2016. szeptember 29-én, 17:00 órakor egy minikonferencia is lesz Művészi beavatkozás, avagy szobrászok a gyárban címmel, ahol a nyári workshop tapasztalatairól, eredményeiről beszélgetünk. 

Ez az esemény kiváló alkalmat teremtett arra, hogy a KIKK Egyesület Break in the Desk projektjének fő témáját - a művészeti beavatkozás lehetőségei az ipari termelésbe - tesztelje.

A közös kiállítás és minikonferencia mellett klaszterünk tagjai: Svastits KrisztiánDekorozmár Kft.Medgyesi István, és a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra,

valamint Önindítósaink: Koller EszterSzabó ÁkosGéczy DorinaSzabó Tímea és Szolga HajnalDrávai DiánaSzandtner LídiaÁdám Ivett, és Somogyi Éva is részt vesznek a DesignPécs rendezvénysorozatán, érdekes programokkal várva az érdeklődőket. 

A DesignPécs-ről bővebben olvashat a Dél-Dunántúli Gazdaság szeptemberi számában. 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

 

 

 


nvtelen